Episode 42

#42 GP Brazilië 2018

00:00:00
/
00:56:37

12 November 2018

56 mins 37 secs

Season 2

Your Hosts

About this Episode

Piquet vs Salazar. Mansell vs Senna. Schumacher vs Coulthard. James Hunt versus de stewards. En sinds dit weekend: Max Verstappen vs Esteban Ocon, de nieuwste toevoeging waarbij emoties, adrenaline en rondvliegend carbon ook naast de baan nog een fysiek gevolg krijgen. Gelukkig viel het tijdens de GP van Brazilië feitelijk allemaal reuze mee. Een duwtje hier, een trekje daar.

Met deze uitkomst (maar wellicht ook zonder) eindigt de race op Interlagos absoluut in de boeken der legendarische races. Want tot die noodlottige 45e ronde reed Max Verstappen toch echt als een aankomend wereldkampioen de Ferrari’s en de Mercedessen voorbij en liet hij 3 wereldkampioenen in één-op-één gevechten de achtervleugel van zijn Red Bull zien.

Marjolijn en Johan zijn weer enigszins afgekoeld en nemen alles met je door in de nieuwste aflevering van F1 Spoiler Alert!

  • Geen uitzending missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast app! We zijn sinds deze week ook te vinden in Spotify!
  • Reageren? Dat kan het snelst via Twitter naar @marjolijn of @johanvoets
  • Wil je vorige afleveringen van F1 Spoiler Alert terugluisteren of je abonneren op onze show? Check dan http://numrush.nl/spoileralert/
  • Direct abonneren op onze feed? Kan ook natuurlijk: http://podcast.numrush.nl/f1spoileralert
  • Meer podcasts van Numrush luisteren? Bekijk het overzicht op http://numrush.nl/podcasts/