Episode 36

#36 F1 Update: Red Bull heeft de beste auto, Ocon klem, Wehrlein naar Torro Rosso?

00:00:00
/
00:21:47

21 September 2018

21 mins 47 secs

Season 2

Your Hosts

About this Episode

We kunnen ons niet herinneren dat een opening van een supermarkt in Groningen voer was voor meerdere artikelen op de grootste F1-sites ter wereld. Is dat al een record dat Max Verstappen heeft verbroken? Deze week liet onze landgenoot in ieder geval genoeg quotes los op het aanwezige publiek om de show mee te starten.

Ondertussen lijkt Esteban Ocon definitief slachtoffer te worden van de stoelendans in de F1. De Fransman wordt vooralsnog aan zijn contract gehouden door Mercedes en lijkt daardoor geen kans te maken op een ander stoeltje dan Williams. Maar ja, daar lijkt George Russel op te gaan springen.

Eenmaal losgelaten zijn er echter kansen, zo lijkt het: Pascal Wehrlein is spontaan in beeld bij Torro Rosso! Dit en meer in de nieuwste aflevering van F1 Spoiler Alert!

  • Geen uitzending missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast app! We zijn sinds deze week ook te vinden in Spotify!
  • Reageren? Dat kan het snelst via Twitter naar @marjolijn of @johanvoets
  • Wil je vorige afleveringen van F1 Spoiler Alert terugluisteren of je abonneren op onze show? Check dan http://numrush.nl/spoileralert/
  • Direct abonneren op onze feed? Kan ook natuurlijk: http://podcast.numrush.nl/f1spoileralert
  • Meer podcasts van Numrush luisteren? Bekijk het overzicht op http://numrush.nl/podcasts/